top of page
VIFIX_Blikk
Spill video
Løfte v3.jpg

Løfte Blikk er blikkenslagere og har en veldig viktig jobb hos oss. Taket er et av de viktigste elementene på et hus. Funker ikke taket, funker ikke huset. Derfor har blikkenslagerne våre blikk for både de små detaljene og de store linjene.

Med lang erfaring og bred kompetanse kan vi fikse det meste som har med tak og fasade å gjøre. Vi kan legge nytt tak eller fornye det gamle. Og vi kan montere takrenner, pipebeslag, takhatter, snøfangere og vindusbeslag.

Ingen prosjekter er like, og alle har ulike utfordringer. Derfor legger vi mye arbeid i å utforme og tilpasse arbeidet vårt etter dine krav og ønsker. Det er tross alt ditt hjem.

Pipebeslag

Pipebeslag beskytter pipa mot vær og vind. Vi tilpasser og monterer pipebeslag i flere former og utførelser - og lager spesialtilpassede beslag basert på dine mål og spesifikasjoner.

Produksjon

Vi lager alle typer beslag til tak og fasade, blant annet bordtakbeslag, gavl - og gesimsbeslag, skottrenner, vindubeslag og vindskibeslag. Du kan få beslagene i ulike materialer, som plastbelagte stålplater, lakkert stålplate, aluminium, sink og kobber.

Kaizer skjøtefrie takrenner

Vi produsere og montere skjøtefrie takrenner som har flere fordeler: 

  • Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer

  • En penere fasade

  • Raskere montering

  • En sterkere konstruksjon som fører for 40 % mer vannkapasitet

  • Renner som er skreddersydd for boligen din.

Vi er som alltid opptatt av å skape bærekraftige løsninger - både for beboere og for miljøet. Løsninger som holdbare. Og Kaizer skjøtefrie takrenner er nettopp det.

Taktjenester

Vi er spesialister på takarbeid. Vi gir deg er trygt tak over hodet - uansett om det er snakk om takstein, takplater eller båndtekking.

Takomlegging

Vi gjør fullstendige takomlegginger med alle typer takbelegg, for eksempel takstein, takplater, decra og shingel. I tillegg fikser vi undertak, takrenner, takhatter, piper og vindskibeslag.

Taksjekk

Taket ditt tar imot 470 000 liter vann i året. Da sier det seg selv at det må tåle mye og sjekkes ofte.

Minst to ganger i året bør du opp og ta en titt - før høststormene setter inn og etter at vinteren er over. Vi sjekker alt:

  • Takrenner

  • Avløp

  • Pipehatter

  • Takstein og takpapp

Vi anbefaler dere og undersøker taket fra innsiden. Der er det ofte lettere å oppdage vannskader - som kan sees i form av mørke skjolder.

Send en førespørsel 

Takk for melding!

bottom of page