top of page

Løfte Elektro er godkjente og offisielle installatører av Fibaro produkter. Vi skreddersyr løsninger som passer ditt behov, og tar oss av hele prosessen. Løfte Elektro integrerer og monterer hele systemet i ditt hjem!

Fibaro er verdensledende leverandører av smarthusprodukter. Kjent for god kvalitet, lekkert design og brukervennlighet. Systemet tilbyr en intelligent styring av elektrisk utstyr som lys, varme, media og elektronikk. Med hjelp av forskjellige sensorer og moduler kan du enkelt sette opp et system som overvåker og styrer ditt hjem eller arbeidsplass.

Spar strøm med Fibaros effektive varme- og lysstryringsprodukter

Image by Kevin Bhagat

Skap enklere og mer behagelig omgivelser ved å la de digitale hjemmeapparatene ta over jobben.

Ha full kontroll, uansett hvor du befinner deg. Styr sensorene og bryterne i boligen din fra smarttelefonen eller nettbrett.

Enkel installasjon gjør at Fibaro styringssystem passer like godt i eksisterende, som i nye boliger. Det er ingen faste årlige avgifter å betale på systemet, systemet er gratis i bruk etter installasjon.

Image by Dan LeFebvre
button-4203036_1920.jpg

Fibaro gjør det enklere for deg å lage et skreddersydd smarthus hvor du har full kontroll.

Det har bestandig tilgang til hjemmet ditt, uansett hvor i verden du er! Fibaro er et system du kan ta i bruk så lenge su har internettilgang.

Brukervennlig og moderne!

Vi hjelper deg med å gjøre boligen din smartere. 

Vakåsveien 7A, 1395 Hvalstad

© 2022 by Vifix

bottom of page