top of page
VIFIX_Elektro
Spill video
Løfte v4.jpg

Din trygghet - vårt ansvar

Løfte Elektro er en gjeng autoriserte og kompetente elektrikere.

Allsidige som vi er, tar vi på oss alt fra småjobber i hjemmet til store prosjekter i borettslag og hyttefelt. Vi kan blant annet installere elektriske anlegg og sikringsskap, fikse gulvvarme, lage ladeløsninger til el-bilen din og koble opp smarthussystemer. I tillegg kan vi selvsagt rehabilitere eller oppgradere det elektriske anlegget du har i dag.

Vi brenner for faget vårt. Derfor kan du være trygg på at vi alltid er oppdaterte på det siste og innstilt på å yte vårt beste. Både når det gjelder kvalitet, pris og tid.

Elektro-Union-Logo.png
Electric Cables

Elektriske anlegg i nye boliger

Når du skal bygge ny bolig, er det mange spørsmål å ta stilling til. Hva slags grunnoppvarming skal du har? Hva slags belysning skal du ha? Og hva med utebelysning? Samtidig har du fordelen av å sitte med helt blanke ark. Vi hjelper deg med å ta stilling til spørsmålene - og samtidig vise deg alle mulighetene.

Smarthussystem

Vil du ha full kontroll over hjemmet ditt? Et smarthjem gjør hverdagen enklere ved at du kan styre det meste via telefonen, PC-en eller en fjernkontroll. Det gjelder alt fra varme, lys og lyd til ventilasjon, alarm og solskjerming. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å gjøre boligen din smartere.

Rehabilitering av elektriske anlegg

En rehabilitering av hjemmet gjør både strømregningen og brannfaren mindre. Vi fikser elektriske anlegg i alle typer bygg. Samtidig gir elektrikerne våre deg gode råd slik at du kan velge belysningen og varmen som passer best for boligen din.

Om du trenger å oppgradere kjøkkenet, veileder vi deg gjennom jungelen av elektrisk utstyr og ulike løsninger. Kanskje blir du nødt til å skifte kurs. Kanskje krever den nye komfyren en - og den tryggeste løsningen for hjemmet.

Renovering, installering av sikringskap

Gamle sikringsskap er brannfarlige og bør derfor byttes ut med et nytt. Eventuelt kan du skifte ut de gamle skrusikringene med nye automatsikringer. Slike bytter kan også være kjekt å gjøre samtidig som du gjør annet elektrisk arbeid i boligen, for eksempel når du legger nytt varmegulv.

Ta kontakt hvis du vurderer å installere nytt sikringsskap eller bytte ut de gamle skrusikringene med nye automatsikringer. Vi hjelper deg gjerne!

Gulvoppvarming

Oppvarming er ikke bare bare. Skal du ha varmekabler, panelovner, vedovn eller vannvarme? Og hvis du går for varmekabler, skal de støpes, legges i plater eller skal du bruke varmefolie? Spørsmålene er mange. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med å finne løsningen som passer best for deg.

Ladeløsninger til El-Biler

Har du en el-bil - eller planlegger du å kjøpe en? Vi hjelper deg med å installere ladestasjon der du lader til daglig.

bottom of page